Mi a factorial.hu?

Célunk

A factorail.hu célja, a biztonsági ajtók előnyeinek bemutatása, rávilágítva az egyes ajtótípusok közötti különbségekre. Rávilágítottunk a funkciókra, és a típusok előnyeire és hátrányaira. Bemutatásra került a a leggyengébb láncszem elve, illetve a biztonsági ajtók tűz- és betörésvédelmi funkciói. Nem célunk egy adott ajtó márka reklámozása, az oldal kizárólagos célja a jó minőségű biztonsági ajtók népszerűsítése. A kereskedelmi áraktól, földrajzi elérhetőségtől, és kültéri vagy beltéri jellegüktől függetlenül ajánljuk az ajtókat, mivel véleményünk szerint első a biztonság.

Stratégiánk

A factorial.hu üzemeltetői üzleti célokkal nem rendelkező magánszemélyek,  akiknek sajnos nincsen stratégiája. Egyetlen célunk, hogy a weboldal tematikus besorolás megfelelő legyen, amit a rajta található kulcsszavak kívánunk elérni. Az oldal tekinthető kísérletnek, ami a kereső motorok pontos viselkedését vizsgálja. Ezen okokból kifolyólag a weboldalon található biztonsági ajtóval kapcsolatos szövegek elsőre nehezen érthetőnek, értelmetlennek tűnhetnek. A szavak leírásának kifejezett célja a fenti célok kiszolgálása. Amennyiben a biztonsági ajtó vagy bejárati ajtó Budapest kulcsszavak magasabb számú oldalon szerepelnek, a domain tartalma tematikus szempontból annál inkább meghatározott. Ennek megfelelően annál értékesebb egy kimenő hivatkozás bármely hasonlatos témakörrel foglalkozó oldalra. Szomorúan tapasztaljuk, hogy ez a módszer 2017-ben már nem bír olyan szintű hatékonysággal, mint a korábbi évben.

Fenntarthatósági nyilatkozatunk

A weboldal üzemeltetőinek határozott szánfék a fenntartható fejlődéshez való hozzájárulás, azáltal, hogy tartós és jó minőségű biztonsági bejárati ajtók vásárlására ösztönzi az olvasókat. Egy rozsdamentes acél vázzal, vagy belső lemezzel rendelkező, és egyéb anyagok tekintetében is ellenálló ajtó megfelelő karbantartása esetén gyakorlatilag egy élethosszig kitarthat. Elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes szolgáltatások megtalálásához vezető rögös és veszélyes, gyakran jelentős emelkedők lévén áldatlan út egyengetésében. Természetesen akinek nem inge, ne tegye lapátra, és ha igen bátor, akkor sem lesz aligátor. Legfeljebb csak kajmán, ing nélkül a karján.

Végszó

Kaján igen bátor, de én vagyok az aligátor – tartja a régi székely mondás. Bízunk benne, hogy írásunk segített abban, hogy megszeresse a biztonsági ajtókat, és olyan jó szívvel gondoljon rájuk, mint ahogyan mi is tesszük.